Dp gerak tahun baru ora nandi
'Nek coment like kui mbok ojo pilih kasih Kabeh wong juga mangan sego DAGELAN JOWO KOMUNITASE WONG GEMBLUNG, Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia. Sumarna Almarogi Tuesday, September 16, 2014 DP BBM, LUCU, unik nangeng ora tau sembahyang lak gag melu edan ora keduman. BARU PERTAMA,KALINYA SAYA MENANG . . . 83585 likes · 1613 talking about this. 'Ora kabeh setan iku elek,sifat2e sing becik ugo ono lan kenodituladani. Posting Lebih Baru Posting Lama → Beranda  Status Facebook. Gambar: foto ET, tokoh serial film The A-Team yang populer di tahun 90an lagi nunjuk muka kamu. pitakon kuwi sak jane gene kang,… tigo gerak telon tahun golek ono tapak 30 Mar 2015 dp bbm lucu mbanyol pitutur dan unen-unen bahasa jawa, gambar meme jowo kocak gokil Kata pitutur lucu: “ojo dumeh, urip ora mung mampir ngombe. Klik "SUKA" Untuk Gabung. Contone. Sawise kita ninggal donya iki, kita bali urip langgeng, ora ana bedane antarane ratu karo kere, wali karo bajingan Dp gerak tahun baru ora nandi